NaslovnicaVijestiBarca ostala bez GRIEZMANNA: Katalonci ne ODUSTAJU, iduće mete su još VEĆE...

Barca ostala bez GRIEZMANNA: Katalonci ne ODUSTAJU, iduće mete su još VEĆE ZVIJEZDE!

Antoine Griezmann odlučio je ostati u Atletiku, ostavljajući Barcelonu bez igrača kojeg su silno željeli vidjeti u svom napadu. Francuz je potpisao novi ugovor a Barca se okrenula ka drugim riješenjima, možda i boljim.

Barca ostala bez GRIEZMANNA

Katalonci su sada počeli realizirati ‘Plan B’, nakon čega će pokušati dovesti drugog superstara u svoje redove. On bi trebao biti plaćen mnogo više od gore spomenutog francuskog napadača, koji bi koštao Katalonce stotinu milijuna eura koliko je iznosila njegova otkupna klauzula.

>> LIVERPOOL POTVRDIO: Odlazi sa Anfielda nakon što je odigrao samo jednu utakmicu!

Španjolski sportski tabloid Diario Gol izvještava da je Griezmannova prva alternativa nitko drugi nego Mohamed Salah. Prva violina Liverpoola iza sebe ima izvanrednu sezonu, a Barcelona bi trebala segnuti vrlo duboko u džep. Teško je vjerovati da će ga Liverpool pustiti iz kluba, ali ako to naprave, zasigurno će tražiti više od 150 milijuna eura.

[su_bonus]

U Liverpoolu će učiniti sve kako bi ga zadržali, budući da su prije njega put Barcelone iz Liverpoola već krenuli Luis Suarez i Philippe Coutinho. Liverpool će svim silama pokušati da ne pusti u Barcu i treću zvijezdu u nizu.

Istina je, međutim, da je Diario Gol izvjestio da Salah nije jedina želja Barca. Katalonci su također u potrazi za Kylianom Mbappeom, kojg će vjerojatno morati platiti nekoliko milijuna više nego za Salaha. Treću i najrealniju a možda i najbolju opciju predstavlja veznjak Tottenhama Christian Eriksen.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!