NaslovnicaVijestiBarca ponovo "krade" igrača od Arsenala: Lacazette na meti Blaugrane!

Barca ponovo “krade” igrača od Arsenala: Lacazette na meti Blaugrane!

Napadač Arsenala Alexandre Lacazette odgovorio je na glasine iz Španjolske, koje su ga posljednjih dana počele povezivati ​​s transferom u Barcelonu ovo ljeto.

Alexandre Lacazette uradio

U španjolskim medijima, proteklih dana bilo je priča da Barcelona želi kupiti novog napadača na ljeto i da bi se Francuz Antoine Griezmann iz madridskog Atletica trebao vratiti na radar Blaugrane. Njegov dolazak neće biti mnogo teži nego prošlog ljeta, jer klauzula o otkupu iznosi 120 milijuna eura, što je samo 20 milijuna eura više, nego što je bila prošlog ljeta. Budući da je Griezmann lojalan Atleticu za koji ga veže i vrlo velik ugovor, Barcelona je pronašla alternativu: Griezmannov sunarodnjak Alexandre Lacazette, član londonskog Arsenala, navodno je na njihovom radaru.

DOGOVORI IZMEĐU KLUBOVA U TOKU: Evo zašto Chelsea mora pustiti Hazarda u Real Madrid!

U razgovoru za francuski Telefooto, Lacazette je odgovorio na glasine iz Španjolske i dao kratak odgovor.

“Počašćen sam”, kratko je odgovorio kada su ga zamolili da prokomentira glasine o interesu Barcelone, 27-godišnji Francuz.

Lacazette je došao u Arsenal na ljeto 2017. godine, a u ovoj sezoni postigao je 13 golova u 35. mečeva u Engleskom prvenstvu a sa Aubameyangom čini strašan napadački par.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!