NaslovnicaVijestiBARCA U PONEDJELJAK PREDSTAVLJA NOVO POJAČANJE: Sjajni defanzivac dogovorio uvjete sa Kataloncima!

BARCA U PONEDJELJAK PREDSTAVLJA NOVO POJAČANJE: Sjajni defanzivac dogovorio uvjete sa Kataloncima!

Barcelona ćeu ponedjeljak predstaviti svoje prvo pravo pojačanje pred početak ove sezone. Nakon što je klub dogovorio nekoliko transfera još prije početka transfer roka, ovaj put pregovori su potrajali malo duže ali se isplatilo jer će Barca dobiti ogromno pojačanje u defanivnoj liniji.

Sjajni defanzivac

Prema španjolskim medijima, u ponedjeljak će Barcelona dobiti prvo zvučnjije ljetnom transfer roku. Clement Lenglet, obrambeni nogometaš Seville, koji nije dobio poziv francuskog trenera Didiera Deschampsa da se pridruži ekipi na Svjetkom prvenstvu u Rusiji,  očekuje se da će postati novi član aktualnih španjolskih prvaka Barcelone.

Real Madrid samo za dva kluba nije DRASTIČNO SMANJIO otkupnu klauzulu za Ronalda!

Barcelona će u svom slučaju aktivirati otkupnu klauzulu od 35 milijuna eura, a očekuje se da će sporazum biti službeno postignut 1. srpnja, budući da će Barcelona od tog datuma “preskočiti” u novu sezoni što je vrlo važno za njih zbog financisjkog fair playa.

[su_live_koeficijenti]

Očekuje se kako će Barcelonu intenzivirati konkurenciju na položaju centralnog braniča jer će se Lenglet boriti za minute na terenu sa Gerard Piqueom, Samuel Umtitijem i Thomas Vermaelnom, a Yerry Mina, unatoč izvrsnim nastupima na Svjetskom prvenstvu, će morati napustiti klub.

Sljedeći katalonski cilj trebao bi biti sjajni veznjak Ajaxa Frenkie de Jong, za koju nizozemski div navodno traži ogromnu naknadu od 50 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!