NaslovnicaVijestiBarcelona De Jongu duguje 20 milijuna eura: Ovo bi moglo zaustaviti transfer...

Barcelona De Jongu duguje 20 milijuna eura: Ovo bi moglo zaustaviti transfer u United

I dok predsjednik Barcelone Joan Laporta na sav glas govori kako Frenkie de Jong nije na prodaju, s Otoka stižu uvjerenja da će Nizozemac prijeći u Manchester United ukoliko se riješi pitanje zaostalih dugovanja.

Jasno je da transfer neće biti realiziran na vrijeme, prije odlaska na ljetnu turneju u Australiju, Tajland i Norvešku, što će dodatno zakomplicirati posao, ali Erik Ten Hag želi svog miljenika iz Ajaxa i zato klub neće odustati.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Da bi De Jongov transfer u United bio izvodiv, prvo mora s Barcelonom dogovoriti dinamiku isplate duga za plaće i bonuse iz covid sezone. Kako bi smanjili pritisak na krhke financije, Barca je s igračima sklopila dogovor o privremenom smanjenju plaća, što bi bilo nadoknađeno u određenom trenutku, kada kriza prođe.

De Jong je potpisao za plaću od 14 milijuna eura kada je stigao, a u međuvremenu je pristao na smanjenje od 11 milijuna eura u natjecateljskoj sezoni 2020/21. Uz to, duguje mu se još 4 milijuna eura bonusa budući da je u protekle dvije sezone odigrao više od 60 posto utakmica u dresu Barcelone.

Budući da je u međuvremenu produžio suradnju na još dvije sezone, do lipnja 2026. godine, Barca je dobila prostor za produljenje isplate onoga što Nizozemcu duguje prema potpisanom aneksu.

Podsjetimo, De Jong je pristao na osobne uvjete suradnje s Unitedom, dok Barcelona na stolu ima ponudu od ukupno 80 milijuna eura, od čega je 60 milijuna fiksni dio, uz dodatnih 20 milijuna bonusa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!