NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona dovodi zvijezdu Arsenala za 70 miliona, Dybala napušta Juventus,...

Transfer glasine: Barcelona dovodi zvijezdu Arsenala za 70 miliona, Dybala napušta Juventus, Wolvesi dovode vrhunskog napadača

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

dybala biti van terena

Barcelona je spremna napraviti senzacionalan transfer za napadača Arsenala Alexandre Lacazettea, tvrdi Express. Lacazette je izabran za Arsenalovog igrača godine zbog njegovog sjajnog partnerstva sa Pierre-Emeric Aubameyangom ove sezone. A Katalonci bi mogli platiti do 70 milijuna funti za njegove usluge tijekom ljeta a u klubu su već neko vrijeme u potrazi za nasljednikom Luisa Suareza.

Fantastični Kai Havertz napušta Leverkusen: Apotekari već pronašli odličnu zamjenu

Juventus je spreman pustiti Paula Dybalu da napusti klub ovog ljeta, uz naknadu od oko 100 milijuna eura. Prema Calcio Mercatou, Manchester United je spreman platiti toliko, ali Bayern München također pozorno prati njegovu situaciju. Dybala je postigao pet golova i upisao četiri asistencije u 27 nastupa  za Juve ove sezone.

Napadač Milana Andre Silva na meti je Wolverhampthona koji planiraju da ga dovedu ovo ljeto. Prema Birmingham Mailu, Wolvesi koji su odlično doigrali ovu sezonu, žele da 23-godišnjaka pridruže kolooniji Portugalaca u ovoj ekipi a Milan ne bi imao ništa protiv prodaje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!