NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi zvijezdu Chelseaja? Katalonci ga očajnički žele u svojim redovima, vjeruju...

Barcelona dovodi zvijezdu Chelseaja? Katalonci ga očajnički žele u svojim redovima, vjeruju da će im on riješiti sve probleme

Barcelona dovodi zvijezdu Chelseaja? Katalonci ga očajnički žele u svojim redovima, vjeruju da će im on riješiti sve probleme. Iako je Barcelona i dalje povezana sa nekim od najboljih svjetskih napadača, jasno je da većina njihovih problema leži u obrani.

Barcelona dovodi

Ne bi bilo veliko iznenađenje vidjeti ih kako potpisuju potpuno nove obrambene igrače, koji bi im riješili sve probleme u zadnjoj liniji, pogotovo jer smo svjedoci više neusklađenih nastupa od strane Jordi Albe i Lucasa Dignea. Oni će vjerojatno biti zamijenjeni ili će im se dovesti veća konkurencija.

Bilo je mnogo sumnji prošlog ljeta kada je Antonio Conte platio 24 milijuna funti kako bi doveo Španjolca koji je igrao za Sunderland, Bolton i Real Madrid, ali je na kraju talijanski stručnjak bio u pravu i Marcos Alonso je odigrao značajnu ulogu na Stamford Bridgeu ove sezone.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Impresivni nastupi i ključni golovi su ga napravili sastavni dijelom momčadi, jer se Conte prebacio na formaciju 3-4-3, omogućujući i Alonsu i Victor Mosesu da blistaju ove sezone, gdje su blistali i protiv WBA u pobjedi od 1-0, koja im je osigurala titulu u petak navečer.

Međutim, Alonsova impresivna prva sezona u Chelseaju bi mogla biti i njegova posljednja, budući da čelnici Barcelone nastoje uvjeriti Plavce da ga prodaju, dok bi potencijalni povratak u La Ligu i prelazak u Barcelonu zacementirao njegovo mjesto u španjolskoj reprezentaciji i zbog toga novinari nagađaju da je sve moguće.

[su_euro_soccer_bonus]

Ovo nije prvi put da je Blaugrana pokazala interes za Alonsa, jer su se navodno složili sa tim da ga potpišu iz Fiorentine, ali igrač je imao mogućnost da izabere za koji tim će potpisati, odlučujući se naravno za tim iz Londona, a ne Barcelonu, a drugi izbor Digne nije opravdao očekivanja.

Također pročitajte: Manchester United postigao dogovor sa Real Madridom: Jose Mourinho dovodi senzacionalno pojačanje na Old Trafford

Theo Hernandez je još jedna glasina i navodno ga Barca želi dovesti, ali također se navodi da se odlučio pridružiti Real Madridu iz Atletico Madrida, ostavljajući Barcelonu u punom fokusu na Marcos Alonsa i njegovo dovođenje na Camp Nou.

Chelsea je već rekao da ne želi slušati nikakve ponude još kada je Barca bila spremna da dovede Cesara Azpilicuetu, a Conte bi sada mogao imati mnogo veću bitku u svojim rukama kako bi zadržao utjecajnog Alonsa u klubu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!