NaslovnicaVijestiManchester United postigao dogovor sa Real Madridom: Jose Mourinho dovodi senzacionalno pojačanje...

Manchester United postigao dogovor sa Real Madridom: Jose Mourinho dovodi senzacionalno pojačanje na Old Trafford

Manchester United postigao dogovor sa Real Madridom. Jose Mourinho dovodi senzacionalno pojačanje na Old Trafford. Nakon što je Jose Mourinho prošlog ljeta potrošio 150 milijuna funti, obarajući svjetski rekord u transferima, očekivalo se da će se Manchester United boriti za naslov.

Manchester United postigao

Međutim, stvari nisu išle baš kako je planirano.

Paul Pogba, uz Zlatana Ibrahimovića, Henrikh Mkhitaryana i Eric Baillya će izgleda završiti izvan prva četiri mjesta u ligi nakon prilično neuspješne sezone u domaćem prvenstvu.

EFL kup i potencijalni trijumf u Europskoj ligi bi možda zadovoljile obožavatelje, ali Mourinho će očajnički željeti da poboljša svoje nastupe u ligi.

[su_euro_soccer_bonus]

Da bi to učinio, možda će morati još jednom da potroši velike novce.

Ali tko je na njegovom popisu?

Antoine Griezmann? Gareth Bale? Toni Kroos?

Prema najvećoj radio stanici u Kolumbiji, RCN, United je već postigao svoj prvi dogovor za veliko pojačanje – James Rodriguez.

Kolumbijac je u ovoj sezoni bio uznemiren u Real Madridu i navodno je rekao Zidaneu da želi otići.

A RCN tvrdi kako je Manchester United postigao prvi sporazum za dovođenje Rodrigueza na Old Trafford.

Nijedna transferna naknada nije spomenuta, ali Madrid sigurno neće dopustiti da Kolumbijac napusti Španjolsku jeftino.

Što će United dobiti ako potpišu Jamesa?

25-godišnjak je bio odličan na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu, osvojivši Zlatnu kopačku sa šest postignutih golova i najljepšim golom turnira protiv Urguvaja u nokaut fazi.

Njegovi nastupi tijekom tog turnira su ga prodali Real madridu u masovnom transferu od 80 milijuna eura.

[su_bet365__1m_spectacular]

I nakon 17 golova u debitantskoj sezoni na Bernabeu, izgledalo je da se James utemeljio kao jedan od najboljih napadača u europskom nogometu.

Međutim, stvari su išle silaznim putem za njega, pogotovo pod vodstvom Zidanea.

Također pročitajte: Augsburg v Borussia Dortmund: Mogu li domaćini u borbi za opstanak nadjačati goste koji se bore za mjesto u Ligi prvaka

Nije se baš naigrao pod vodsvom Francuza i sve je više frustriran sa svojom ulogom u Real Madridu.

Prijelaz u United bi značio redovnije igranje dok pokušava pronaći svoju formu koju je imao tijekom posljednjeg Svjetskog prvenstva.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!