NaslovnicaVijestiNiko Kovač objavio popis za Norvešku

Niko Kovač objavio popis za Norvešku

Hrvatski izbornik Niko Kovač objavio je 25 igrača na koje računa za sljedeći kvalifikacijski susret s Norveškom koji se igra na Maksimiru 28.3.2015.

Niko Kovač pritom je rekao: “Norveška zaslužuje maksimalan respekt. Radi se o kvalitetnoj, čvrstoj reprezentaciji protiv koje morate odigrati na najvišoj razini. Dobro smo ih proučili, detektirali snage, kao i određene slabosti” i nastavio:

“Naši mladi dečki znaju i mogu, svatko od njih zaslužuje biti na popisu. Oni nisu samo budućnost, na sve njih računamo već i sada, a veseli me što se već pojavljuju i nova imena koja privlače pažnju.”

Popis reprezentativaca:

Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka), Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Ivan Tomečak (Rijeka), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Marin Leovac (Rijeka). Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Mateo Kovačić (Inter), Alen Halilović (Barcelona B), Ivica Olić (Wolfsburg), Mario Mandžukić (Atletico), Ivan Perišić (Wolfsburg), Andrej Kramarić (Leicester), Ante Rebić (Leipzig), Marko Pjaca (Dinamo), Anas Sharbini (Rijeka)

 

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!