NaslovnicaVijestiBarcelona ne posustaje: Nakon Coutinha i Mine u klub dolazi još jedan...

Barcelona ne posustaje: Nakon Coutinha i Mine u klub dolazi još jedan sjajni Brazilac

Vodeći tim La Lige katalonska Barcelona, igra sjajno ove sezone i već su odmakli od ostalih pratioca za dvocifren broj bodova. Da žele ostati na liderskoj poziciji dokazuju i transferi koje je završio klub u dosadašnjem dijelu transfer roka, a kako sada stvari stoje do kraja januara u klub bi trebao doći još jedan Brazilac.

Barcelona ne posustaje

Barcelona je već pojačala svoju ekipu tijekom ovog transfer roka te je ozvaničila dvije velike kupovine. Philippe Coutinho je u klub stigao iz Liverpoola i konačno se preselio u Kataloniju, a novi član jednog od najboljih klubova svih vremena također je i Yerry Mina, 23-godišnji branič iz Kolumbije koji je dosad igrao za Palmeiras.

>> Davinson Sanchez objasnio zašto je odbio prelazak u Barcelonu

Do kraja januarskog transfer roka u klub bi, također iz Brazila, moglo doći i teće pojačanje, a kako prenosi španjolski list Sport,  riječ je o nogometašu Gremia a spomenuti list ide toliko daleko da su prenijeli informaciju da je ponuda za Arthura već spremna.

[su_bonus]

Arthur je 21-godišnji vezni igrač koji trenutno proživljava najbolje trenutke u karijeri jer je odigrao odličnu rolu u uspješnoj sezoni Gremia.  Ugovor, koji je nedavno potpisao sa svojim klubom, sadrži otkupnu klauzulu od 50 milijuna eura, no Sport piše kako bi talentovani nogometaš u Barcelonu mogao preći  za samo 20 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!