NaslovnicaVijestiBarcelona otpušta Xavija i na klupu vraća legendu kluba

Barcelona otpušta Xavija i na klupu vraća legendu kluba

Španjolski mediji su sigurni kako će Barcelona nakon razočaravajućih rezultata otpustiti Xavija. Već se spominju imena potencijalnih kandidata za njegovu zamjenu, a jedno od njih je i Luis Enrique.

Barcelona je nakon poraza u El Clasicu izgubila vodeće mjesto na tabeli La Lige od Real Madrida, a u Ligi prvaka su u grupnoj fazi ispali i prije posljednjeg kola.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ekipa u koju je na ljeto uloženo 160 milijuna eura ne igra sjajno, te je pozicija Xavija na klupi sve nesigurnija. Neki mediji su već sada sigurni da bi već i dobio otkaz da nije riječ o klupskoj legendi koju su dugo nagovarali da se vrati u Barcelonu.

Luis Enrique je jedan od rijetkih igrača koji su u svojoj igračkoj karijeri nakon više sezona u Real Madridu stigli u Barcelonu. Proveo osam godina, od 1996. do 2004. godine na Nou Campu kao igrač, a trenersku karijeru je započeo u B momčadi, a od 2014. do 2017. godine predvodio je sa klupe i najjači Barcin tim.

S njom ima devet trenerskih trofeja, među kojima i za najbolju momčad Lige prvaka i dva za osvajanje španjolskog prvenstva. U ovom trenutku Enrique je usredotočen na rezutlate španjolske reprezentacije, koju će voditi na Svjetskom prvenstvu.

Bude li Xavi nastavio sa lošim rezultatima, bit će smijenjen, a onda bi mogao doći trenutak Enriqueovog povratka na Nou Camp, navode španjolski mediji. Kao mogući trener spominje se još i Thomas Tuchel.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!