NaslovnicaVijestiBarcelona poslala ponudu za Marcela Brozovića. Pregovori u tijeku

Barcelona poslala ponudu za Marcela Brozovića. Pregovori u tijeku

Španjolski mediji pišu kako je lider La Lige poslao ponudu Interu za Marcela Brozovića. Radi se o prijedlogu zamjene igrača. Španjolci navode da su pregovori u tijeku, jer su obje ekipe zainteresirane za posao.

Prema dogovoru bi Barcelona dobila Marcela Brozovića, a u drugom smijeru bi otišao četiri godine mlađi Fanck Kessie. Reprezentativac Obale Slonovače je došao u Barcu prošlog ljeta u besplatnom transferu nakon što je sjajnim igrama vodio Milan do osvajanja Serije A.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

On je u Milanu proveo pet godina, a u tom periodu je odigrao 223 utakmice postigao 37 golova i 16 asistencija.

No, prije pola godine stiže u Barcelonu, gdje je uspio sakupiti samo šest utakmica u prvoj postavi. Sada ga Barca nastoji iskoristiti da dovedu Brozovića, koji im je davna želja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!