NaslovnicaVijestiBarcelona potvrdila loše vijesti za Sergija Aguera. Evo koliko mjeseci će biti...

Barcelona potvrdila loše vijesti za Sergija Aguera. Evo koliko mjeseci će biti van terena!

Barcelona je u 12. kolu La Lige odigrala remi od 1-1 protiv Alavesa, a tu utakmicu je Messijev kum Sergio Aguero morao napustiti u 41. minuti.

Podsjećamo da je napadač Barcelone morao izaći sa terena, jer ga je uhvatilo u prsima, a u tom trenutku je izgledao vrlo uplašen, jer nije mogao disati. Gledao je prema igračima i signalizirao im da nešto nije u redu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon toga je legao na teren, a u pomoć su stigli liječnici, te je nakon nekoliko trenutaka napustio utakmicu. Žalio se Argentinac na disanje, te je osjetio bol u prsima nakon čega je hitno prevezen u bolnicu, gdje je odradio sve kardiološke preglede, te se utvrdilo da ima aritmiju srca.

Sada je stigla nova vijest za njegovo stanje, a katalonski klub je potvrdio da će propustiti sljedeća tri mjeseca igre.

Sergio Aguero je za Barcelonu od svog dolaska odigrao tek 165 minuta u kojima je uspio postići jedan gol.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!