NaslovnicaVijestiBARCELONA PRAVI MINI REMONT: Prodaje četiri igrača za 200 milijuna eura!

BARCELONA PRAVI MINI REMONT: Prodaje četiri igrača za 200 milijuna eura!

Barcelona bi, kako se izvješćuje, mogla napraviti mini remont ovog ljeta sa četiri zvijezde koje su na izlaznim vratima Nou Campa.

mini remont

Katalonski divovi uspješno su obranili svoju krunu La Lige u prošloj sezoni, ali su pretrpjeli veliko razočarenje u Ligi prvaka i Kupu Kralja.

S druge strane, može se postaviti pitanje da li ovu sezonu mogu smatrati uspjehom ili ne, što bi moglo dovesti do promjena u momčadi Ernesta Valverdea prije sljedeće sezone.

Prema riječima Mundo Deportiva, Philippe Coutinho bi mogao biti prodan ako stigne prava ponuda, a izvješće navodi da je brazilski plejmejker vrijedan oko 100 milijuna eura i da je otvoren za odlazak.

Prva puna sezona u Barceloni bila je gorko razočaravajuća za 26-godišnjaka, jer je uspio postići samo 11 golova i pet asistencija u 54 nastupa.

S druge strane, s obzirom na njegovu kvalitetu i važnost u postavi, to jednostavno nije dovoljno iz perspektive Barce i to bi moglo dovesti do njegovog odlaska ovog ljeta ako dođu odgovarajuće ponude.

U međuvremenu, to možda nije jedini igrač koji će otići iz katalonskih divova, jer Mundo Deportivo također dodaje kako bi Malcom mogao biti na izlaznim vratima također, jer nije uspio napraviti pozitivan učinak nakon dolaska iz Bordeauxa prošlog ljeta.

22-godišnjak je postigao samo četiri gola i dvije asistencije u 24 utakmice što ne zvuči posebno pozitivno, iako se mučio da dobije šansu pod vodstvom Valverdea i nikada nije dobio niz igara kako bi dokazao svoju vrijednost.

S druge strane, moglo bi se tvrditi da zaslužuje još jednu sezonu kako bi se opravdao zašto ga je Barcelona u početku potpisala, ali u izvješću se navodi da će, ako stigne ponuda između 50 i 60 milijuna eura vjerojatno prodati.

I konačno, isti medij izvješćuje da će dva igrača koja su provela na posudbi također napustiti Nou Camp ovog ljeta za kombiniranu naknadu od 40 milijuna eura, jer Andre Gomes i Marc Cucurella naizgled nemaju mjesta u momčadi.

Oba su impresionirala na posudbama prošle sezone sa Evertonom i Eibarom, ali sa tako žestokom konkurencijom za mjesta na Nou Campu, imalo bi smisla da nastave dalje.

Ako se ovi transferi materijaliziraju, to bi moglo stvoriti oko 200 milijuna eura za Barcelonu, koja bi se mogla okrenuti vlastitim pojačanjima. S obzirom na to da igrači o kojima je riječ nisu imali veliku ulogu ove sezone osim Coutinha, koji je ionako razočarao, moglo bi se ovo smatrati kao razumnim poslom za zaradu novca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!