NaslovnicaVijestiBarcelona priprema tužbu protiv Atletico Madrida zbog Antoinea Griezmanna

Barcelona priprema tužbu protiv Atletico Madrida zbog Antoinea Griezmanna

Barcelona navodno priprema tužbu protiv Atletico Madrida zbog posudbe Antoinea Griezmanna koja će sljedećeg ljeta postati stalni transfer.

Antoine Griezmann zabio je tri gola u pet utakmica ove sezone, nagovještavajući povratak u golgetersku formu. U cijeloj prošloj sezoni za Atletico je zabio samo tri pogotka u 29 odigranih utakmica. Također treba naglasiti da Griezmann ima ograničenu minutažu, pa na terenu u prosjeku igra oko pola sata.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Protiv Porta je ušao u igru ​​u 61. minuti i zabio za pobjedu, protiv Getafea je ušao u 62. minuti i postavio konačnih 3:0, a njegovim golom Atletico je svladao Valenciju 1:0. Na teren je ušao u 64. minuti.

Barcelona je igrača posudila Atleticu, a dogovor klubova je bio da Atletico mora platiti Barceloni 40 milijuna eura ako Griezmann odigra više od 50 posto utakmica, bez obzira ulazio u igru ​​od 1. ili 90. minute.

Tako to tumače u Kataloniji. U Madridu smatraju da se to odnosi na njegovu drugu sezonu i vrijeme provedeno na terenu, pa klub koristi strategiju kojom mu ograničava minutažu.

U Barceloni tvrde da je Griezmann već ispunio dogovorenu klauzulu i traže svoj novac jer je, kako navode, klauzula aktivirana ovog ljeta.

Katalonci tvrde da je prvobitni dogovor bio jednogodišnja posudba s opcijom produženja, a ne dvogodišnja posudba, te stoga žele dogovoreni iznos.

Španjolski mediji pišu da će tužiti Atletico i pokušati to dokazati na sudu kako bi dobili 40 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!