NaslovnicaVijestiBarcelona prodaje četiri igrača kako bi finansirala transfer Erica Garcije u siječnju!

Barcelona prodaje četiri igrača kako bi finansirala transfer Erica Garcije u siječnju!

Barcelona je spremna prodati četvoricu prvotimaca kako bi prikupila novac za kupnju braniča Manchester Cityja Erica Garcije u siječnju.

Barcelona prodaje četiri

Visoko ocijenjeni 19-godišnji Garcia je igrao u La Masiji prije nego što se pridružio Cityju 2017. godine. Međutim, sada je navodno odlučan da se vrati u svoj dječački klub i ne planira produljiti ugovor na Etihadu.

Barca ga je pokušala otkupiti prošlog ljeta, ali nisu uspjeli, a City je očito tražio 15 milijuna eura za igrača koji je Španjolskoj debitirao početkom ove godine.

Dakle, prema izvješću Munda Deportiva, do četiri girača bi mogla biti prodana kako bi se oslobodila sredstva za transfer i plate. Naime, radi se Junioru Firpou, Carlesu Aleni, Samuelu Umtitiju i Martinu Braithwaiteu.

Najveće ime je Umtiti, kojeg bi Garcia mogao zamijeniti. Francuski branič se mučio sa ozljedama tijekom svog boravka na Camp Nou i ove sezone nije nastupio u momčadi Ronalda Koemana.

Danski napadač Braithwaite se uvijek činio bizarnim potpisom za klub veličine Barcelone, pa ne čudi što je na popisu.

Carles Alena je povezan sa prelaskom u Tottenham, jer se 22-godišnjak mučio za minutažu nakon što je prošle sezone došao sa dugotrajne posudbe iz Real Betisa.

Lijevi bek Junior Firpo, koji je potpisao iz Real Betisa 2019. godine za 18 milijuna eura također ove sezone nije igrao nogomet u La Ligi.

Nije ni čudo da ih Barcelona želi prodati, s obzirom da im mora isplaćivati ogromne plaće kada se sve sabere.

Pored toga što će se riješiti njihovih plaća, Barcelona bi u zamjenu mogla dobiti Garciju, koji potencijalno ima veliku prednost s obzirom na njegovu mladost i sposobnost.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!