NaslovnicaVijestiBarcelona prodaje igrača Unitedu i kupuje u Cityju

Barcelona prodaje igrača Unitedu i kupuje u Cityju

Manchester United se navodno javio s ponudom od 60 milijuna eura i još 20 milijuna eura bonusa, a u Barceloni su se već oprostili od Frenkieja de Jonga.

Nije bio promašaj, ali nije uvjerio ljude sa stadiona Camp Nou da može biti najbolji na svojoj poziciji. Stoga je Barca spremna prihvatiti ponudu Uniteda, a onda taj novac uložiti u plavu stranu Manchestera i dovesti iz Cityja ni manje ni više nego Bernarda Silvu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Silva ima ugovor do 2025., a kako Pep Guardiola ne voli zadržavati nezadovoljne igrače, moglo bi se naći mjesta za dogovor i neku pravu odštetu. Jer, ako City insistira na tržišnoj vrijednosti igrača – Barcelona neće imati da plati. Bez obzira na novac od De Jonga.

Potpredsjednik Barcelone za ekonomska pitanja Eduardo Romeu rekao je da će se klub izvući iz financijskih problema samo ako netko dođe i odmah u klub uloži oko pola milijuna eura! Budući da se to neće dogoditi, Barca će morati paziti još nekoliko godina i pažljivo razmatrati svaki korak.

Mundo Deportivo navodi da je predsjednik Joan Laporta upravo jučer razgovarao s Jorgeom Mendesom. Bernardo Silva navodno želi u Barcelonu i čeka konkretnu ponudu da s njom ide čelnicima “Građana”. Da li će City odobriti njegov transfer ostaje da vidimo.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!