NaslovnicaVijestiBARCELONA PRONAŠLA ZAMJENU ZA VALVERDEA: Na Nou Camp u prosincu dolazi novi...

BARCELONA PRONAŠLA ZAMJENU ZA VALVERDEA: Na Nou Camp u prosincu dolazi novi menadžer!

Barcelona je u srijedu konačno nešto više ličila na sebe, ali to se uglavnom svodilo na sjaj Lionel Messija, a ne na bilo kakvog taktičkog genija Ernesto Valverdea.

BARCELONA PRONAŠLA ZAMJENU

Čim Argentinac ima ozljedu ili slobodan dan, moglo bi se dogoditi da tim opet padne u formi. Sve ovo izgleda kao da se bliži posljednja sezona Ernesto Valverdea u Barceloni.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Nekoliko imena je spomenuto u vezi sa poslom Barcelone, a izgleda da je Ronald Koeman nalogičniji izbor s obzirom na njegovu povezanost sa klubom, ali on u Nizozemskoj ima dobar posao koji možda ne želi napustiti.

Nedavno izvješće AS-a je ukazalo da će menadžer River Platea Marcello Gallardo do prosinca zamijeniti Valverdea. Iako to možda nije istina, River Plateov menadžer je napravio izjavu o svojoj budućnosti.

[CRNI PETAK] Iskoristi Crni Petak i otvori račune kod najboljih online kladionica

Kako u svijetu shoppinga tako i u kladioničarskom svijetu Crni petak (Black Friday) donosi brojne pogodnosti za nove korisnike baš na današnji dan koji je ujedno i jedan od najboljih dana u godini za otvoriti račune za klađenje.


Možda je još uvijek svježa rana nakon nevjerojatnog poraza od Flamenga u finalu Copa Libertadoresa, ali on je na svom Twitteru izjavio:

U osnovi kaže da se još nije odlučio o svojoj budućnosti i da će svima reći kada bude znao, ali za sada je miran u ovoj situaciji. To nisu riječi menadžera koji je dugoročno opredjeljen za svoj trenutni posao.

Moguće je da je odveo River Plate koliko god je to moguće, tako da preuzimanje posla u Barci treba biti prilika koja se ne odbija. Ništa ne sugerira da mu se pružila prilika za odlazak na Nou Camp, no navijači Rivera bi se trebali zabrinuti da će on uskoro otići.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!