NaslovnicaVijestiBarcelona pronašla zamjenu za Xavija: Dogovorili dolazak bivšeg trenera Bayerna

Barcelona pronašla zamjenu za Xavija: Dogovorili dolazak bivšeg trenera Bayerna

Prema informacijama katalonskih medija, Hansi Flick, njemački stručnjak i bivši trener Bayerna, preuzet će ulogu glavnog trenera Barcelone. Klub je postigao usmeni dogovor s Flickom, koji će naslijediti Xavija nakon njegovog očekivanog odlaska po završetku posljednjeg ligaškog kola.

Flick je impresionirao vodstvo Barcelone jasnim planom za budućnost tima, što je posebno privuklo pažnju predsjednika kluba Joana Laporte. Laporta je izrazio puno povjerenje u Flickove sposobnosti. Prema izvještajima Diario AS-a, dogovor je već postignut, a Flick bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor s klubom.

Hansi Flick je bez trenerskog angažmana od prošle godine, nakon što je razriješen dužnosti selektora njemačke reprezentacije. Prije toga, 59-godišnji trener je s velikim uspjehom vodio Bayern Minhen, s kojim je u jednoj sezoni osvojio čak šest trofeja.

Dolazak Flicka u Barcelonu trebao bi donijeti novu dinamiku i stabilnost ekipi, koja prolazi kroz izazovno razdoblje rekonstrukcije. Klub se nada da će iskusni njemački trener uspjeti vratiti momčad na pobjednički put i ispuniti visoka očekivanja navijača. Službena potvrda dogovora s Flickom iščekuje se s velikim nestrpljenjem, a njegov dolazak označava početak nove ere za katalonski klub.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!