NaslovnicaVijestiBarcelona i Real Madrid izgubili bitku: Lautaro Martinez odlazi u Premier ligu...

Barcelona i Real Madrid izgubili bitku: Lautaro Martinez odlazi u Premier ligu za 97.5 milijuna funti!

Uobičajeno je vidjeti kako Real Madrid i Barcelona bivaju povezani ovog ljeta s istim igračima, ali to je i razumljivo tek kad imaju toliko sličnih potreba.

Lautaro Martinez odlazi

Real Madrid se toliko dugo oslanjao na Karima Benzemu, dok je Luis Suarez za Barcu bio izvanredan broj 9, ali obojica postaju stariji i ozljede i nedostatak forme uzele su svoj danak.

Lautaro Martinez pojavio se kao jedan od najboljih napadača u Europi, pa je prirodno da će biti povezan s oba kluba, ali izgleda da će propustiti obje ekipe.

Kako je izvijestio The Sun, upravo je Man City favorit za potpisivanje napadača Intera iz Milana za oko 97,5 milijuna funti.

To je također veza koja ima puno smisla – trebat će im uskoro zamjena za Sergio Agueroa, a Martinez ima puno sličnih kvaliteta, tako da čak može biti i slična zamjena.

Izvješće kaže i da se Inter nadao da će ga pokušati zavezati s novim ugovorom, ali koronavirusna kriza je to odgodila i to je otvorilo vrata ostalim klubovima da naprave svoj korak.

Naknada od 97,5 milijuna funti prijavljena je kao klauzula o njegovom puštanju, tako da je Inter ne bi mogao odbiti ako mu se ponudi, a bilo bi zanimljivo vidjeti koju će destinaciju odabrati ako odabere odlazak.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!