NaslovnicaVijestiON ĆE BITI ZAMJENA ZA MESSIJA: Barcelona će čekati sljedeće ljeto kako...

ON ĆE BITI ZAMJENA ZA MESSIJA: Barcelona će čekati sljedeće ljeto kako bi dovela zamjenu od 200 milijuna eura!

On će biti zamjena za Lionel Messija! Barcelona će čekati sljedeće ljeto kako bi dovela zamjenu od 200 milijuna eura! Barcelona će sačekati do idućeg ljeta prije nego što pošalje ponudu za Mohamed Salaha iz Liverpoola, navode strani mediji.

ON ĆE BITI

Prema Diario Golu, klub je bio zainteresiran za potpisivanje egipatskog internacionalca ovog ljeta, te da je i Real Madrid također želio potpisati napadača Redsa.

Izvješće također napominje kako je ekipa Jurgen Kloppa tražila oko 200 milijuna eura za bivšeg igrača Chelseaja, no Blaugrana će čekati do idućeg ljeta prije nego što se vrati po Salaha, igrač kojeg gledaju kao zamjenu za Messija.

[su_bet365_100bonus]

Lako je vidjeti zašto je Barcelona na prvom mjestu za potpis Salaha, nakon što je bivši napadač Rome bio apsolutno instrumentalan za Liverpool prošle sezone kada su stigli do finala Lige prvaka.

Egipćanin je oborio rekord za postignute golove u Premier ligi u 38 utakmica u sezoni sa 32 gola, nakon što je vodio svoju ekipu na prva četiri mjesta u ligi, osiguravajući nogomet u Ligi prvaka ove sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

Sa Messijem koji sada ima 31. godinu, klub će sigurno morati misliti o zamjeni Argentinca u skorije vrijeme i gdje ćete naći boljeg igrača nego Liverpoolovg Mohamed Salaha, samo da li bi on dorastao tom zadatku zamjene jednog od najboljih igrača koji su ikada igrali nogomet na ovoj planeti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!