NaslovnicaVijestiBarcelona u problemima: U ekipi nešto ne štima, Messi i Valverde u...

Barcelona u problemima: U ekipi nešto ne štima, Messi i Valverde u VELIKOJ svađi!

Što se događa u Barceloni?! Navodno je u ekipi došlo do nesuglasica a u glavnoj ulozi su kapiten kluba Leo Messi i trener Katalonaca Ernesto Valverde.

Krajem prošle sedmice Barcelona je i treći put za redom ostala bez pobjede u domaćem prvenstvu. Ovaj put je na Camp Nou samo remizirala sa Athletic Bilbaom, a glavna meta kritičara ovoga puta bio je trener Katalonaca, Ernesto Valverde. Razlog – izostavljanje Messija iz prve postave u zadnjem susretu. Nakon utakmice Valverde je tvrdio da argentinski nogometaš treba odmor, jer je iza i ispred njih serija vrlo važnih utakmica.

Na nesreću Valverdea, izostavljanje Messija iz ekipe moglo bi se završiti kobno.

>> BARTOMEU SE OGLASIO: Evo što je predsjednik Barcelone rekao o mogućem dolasku Paula Pogbe!

Tvrdnju Ernesta Valverda istrživao je Don Balon. Španjolski magazin tvrdi da je razlog za Messijev “odmor” posve drugačiji. Trener je navodno kaznio svog kapitena kluba jer se nije pojavio na klupskoj večeri nakon poraza od Leganesa na gostovanju prije dvije sedmice.

[su_bet365_100bonus]

Časopis Don Balon ide toliko daleko, da se čak spominje i Messijevo inzistiranje kod uprave kluba o smjeni Valverdea. Navodno je Messijeva prva želja bivši trener PSG-a Laurent Blanc, koji je nakon odlaska Enriquea uz Valverda bio glavni kandidat za preuzimanje kormila Blaugrane.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!