NaslovnicaVijestiBarcelona u velikim problemima: Marc-Andre ter Stegen rekao suigračima da napušta klub!

Barcelona u velikim problemima: Marc-Andre ter Stegen rekao suigračima da napušta klub!

Teško je zamisliti da će se igrači žaliti oko toga što moraju trenirati, njihov posao je uglavnom otići na teren i šutirati loptu sa prijateljima većinu dana.

Andre ter Stegen rekao

Mnogi su amaterski igrači mogli samo sanjati o tome da imaju toliko opreme i vremena da čisto rade na poboljšanju svojih sposobnosti, ali čini se da je rijetkost da igrači žele raditi dodatne treninge.

Prema nedavnom izvještaju iz Španjolske, čini se da Marc-Andre ter Stegen nije zadovoljan sa nedostatkom treninga u Barceloni, do trenutka kada je rekao suigraču da bi mogao otići iz kluba:

To je prilično zapanjujuća tvrdnja, ali kada ih pogledate kako igraju, to zapravo ima smisla.

Čini se da je jedini pravi plan dati loptu Messiju i pustiti ga da radi ostalo, malo je znakova kohezije u njihovoj igri, pa je to možda važan razlog zbog kojeg Barcelona igra loše u ovom trenutku.

Imali bi i veliki problem ako Nijemac napusti klub, jer nema mnogo vratara svjetske klase na današnjem tržištu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!