NaslovnicaVijestiBarcelonina transfer meta odbija prelazak i potpisuje novi ugovor s Chelseajem

Barcelonina transfer meta odbija prelazak i potpisuje novi ugovor s Chelseajem

Kapetan Chelseaja Cesar Azpilicueta donio je šokantnu odluku da odbije prelazak u Barcelonu i potpiše novi ugovor na Stamford Bridgeu.

32-godišnjak se tijekom ljeta uveliko povezivao s prelaskom na Camp Nou, ali ipak je svoju budućnost posvetio strani Thomasa Tuchela.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Španjolski branič Azpilicueta potpisao je još jedan ugovor koji će ga zadržati u Chelseaju do ljeta 2024., objavio je londonski klub u četvrtak na svojoj službenoj stranici.

Tuchelu se sviđa Azpilicuetina odluka da produži svoj ostanak u klubu jer želi obnoviti Chelseajevu obranu nakon što je izgubio Andreasa Christensena i Antonija Rudigera po isteku ugovora na kraju sezone 21/22.

“Veoma smo sretni što će Cesar ostati još najmanje dvije godine u Chelseaju. Oduševljeni smo što je naš kapetan još jednom demonstrirao svoju predanost i liderske kvalitete primjerom”, rekao je predsjednik i suvlasnik Chelseaja, Todd Boehly.

Azpilicueta je u Chelsea stigao još u kolovozu 2012. iz Marseillea i tijekom desetogodišnjeg boravka na Stamford Bridgeu došao do statusa kapetana prve momčadi koju je s vrpcom vodio u više od 200 utakmica. Španjolac je prošle sezone upisao 47 nastupa što ga je dovelo do ukupno 476 utakmica u plavom dresu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!