NaslovnicaVijestiBarcelonina zvijezda izbrisana sa službene stranice La Lige

Barcelonina zvijezda izbrisana sa službene stranice La Lige

Na službenoj stranici La Lige, veznjak Gavi iz momčadi Barcelone je obrisan. Vodstvo španjolskog prvenstva više ne smatra Gavija članom profesionalne momčadi katalonskog kluba, unatoč tome što je upisao 84 nastupa, od kojih je 37 bilo u ovoj sezoni.

Iako prema Transfermarktu vrijedi 90 milijuna eura te se smatra jednim od najvećih svjetskih talenata, Gavi se sada ne nalazi na popisu momčadi uz Sergija Busquetsa, Pedrija, Frenkieja de Jonga i ostalih.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Španjolski sud je Gavijev ugovor, koji je potpisao prošle godine s Barcelonom, proglasio nevažećim nakon što je La Liga podnijela žalbu da je igrač bio registriran prekasno zbog financijskih problema kluba. Barcelona se žalila na ovu odluku, ali njezina žalba je odbijena, što znači da se Gavi vraća na svoj ugovor kao igrač klupske akademije, a ne kao profesionalac.

Unatoč tome što se Barcelona riješila nekoliko igrača s visokim plaćama, njezin budžet i dalje premašuje granice španjolske lige. Kako bi Gavijev ugovor opet bio važeći, klub će morati dodatno smanjiti svoje financijske izdatke. Ako to ne uspiju, postoji mogućnost da bi Gavi mogao napustiti klub besplatno tijekom ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!