NaslovnicaVijestiBavarci se ne šale: Ovo su četiri kandidata za klupu Bayerna

Bavarci se ne šale: Ovo su četiri kandidata za klupu Bayerna

Bavarski gigant zamenio je trenera sredinom ove sezone, a umesto Carla Ancelotija, na klupu je stigao stari poznanik, Jupp Heynckes, a sada Bavarci  već razmišljaju o novoj sezoni i treneru koji bi u budućnosti mogao voditi najtrofejniji njemački klub.

četiri kandidata za klupu Bayerna

Nakon uručenog otkaza Carlu Ancelottiju, koji je imao prema njemu zadovoljavajući početak sezone, klub je preuzeo Jupp Heynckes, a sada Bayern već gleda u budućnost i već prave spisak potencijalnih kandidata za novog trenera kluba.

[su_bonus]

Nisu sigurni da li je iskusni trener dugoročno rešenje za klub, tako da sakupljaju moguće kandidate za sledeću sezonu. Ni sam Heynckes nije siguran da li bi ostao na klupi Bayerna ukoliko mu ponude novi ugovor i već je nekoliko puta u javnosti rekao da se povlači na kraju sezone. Ukoliko on odluči da produži svoju karijeru, bio bi najozbiljniji kandidat za klupu bavarskog giganta.

>> Šta je Steven N’Zonzi uradio nakon što je izašao iz igre protiv Liverpoola

Njemački Bild još izvještava da Bayern ima još tri kandidata koji bi mogli preuzeti klub od ljeta naredne godine. Pored Heynckesa, kojem bi ipak mogao biti ponuđen  dugoročni ugovor, a ne samo status “vatrogasca”, to su još Jürgen Klopp, trener Liverpoola, Thomas Tuchel, koji je zadnji posao imao u Borussiji Dortmund i nemački selektor Joachim Löw koji već dugo vremena vremena predvodi reprezentaciju Njemačke sa velikim uspjehom.

Bilo kako bilo, očekuje nas vrlo burno ljeto u Munchenu što se tiče izbora novog trenera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!