NaslovnicaVijestiBayern će u srijedu dobiti novog trenera?

Bayern će u srijedu dobiti novog trenera?

Postoji mogućnost da bi Thomas Tuchel mogao biti otpušten ako Bayern ne uspije eliminirati Lazio u osmini finala Lige prvaka sutra. Valja napomenuti da je njemački prvak pretrpio poraz od 1:0 u Rimu, te trenutno zaostaje deset bodova za liderom Bayer Leverkusenom u Bundesligi, dok je već isključen iz njemačkog kupa. Iako je već potvrđeno da će Tuchel napustiti klub nakon završetka sezone, postoji mogućnost da bi to moglo biti i prije planiranog vremena.

U tom scenariju, Bayern bi odmah angažirao novog trenera. Arne Slot (45) došao bi iz Feyenoorda i pokušao bi se nositi s Bayerom. Slot je na čelu Feyenoorda od 2021. godine, a u 139 odigranih utakmica ostvario je 88 pobjeda, 28 remija i 23 poraza. Prošle sezone osvojio je naslov nizozemskog prvaka, dok je 2022. godine došao do finala Konferencijske lige, gdje je izgubio od Rome. Tijekom svoje karijere, Slot je također trenirao AZ Alkmaar, dok je kao igrač nastupao za Zwolle, NAC Bredu i Spartu Rotterdam.

Bayern trenutno istražuje neočekivanu alternativu – trenera iz Feyenoorda, koji je u protekle dvije godine dobio titulu najboljeg trenera Nizozemske. Poznat je po zagovaranju visokog pritiska, iznimno brze tranzicije i atraktivnog stila nogometa. Prema njemačkim izvorima, Nizozemac bi mogao postati ozbiljan kandidat ako pregovori s Xabijem Alonsom ne uspiju.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!