NaslovnicaVijestiBayern dobio definitivno "ne" od Sanea pa novu metu pronašao ni manje...

Bayern dobio definitivno “ne” od Sanea pa novu metu pronašao ni manje ni više nego u Barceloni!

Bayern München je sve više i više udaljen od zvijezde Manchester Cityja Leroy Sanea, kojeg engleski klub ne želi prodati. Bavarci su pronašli novu metu, ali i za nju će morati segnuti duboko u džep.

Bayern Munich, prema izvješćima njemačkih medija nije uspio uvijeriti čelnike Manchester Citya da prodaju reprezentativca Njemačke Leroy Sanea. Nažalost, Bavarci su odustali zbog finaansijskih potraživanja, jer ga City ne želi prodati za manje od 100 milijuna eura, ali i sam nogometaš, prema njemačkim medijima, ne pokazuje pretjeranu želju da potpiše za Bayern.

NEYMAR, GRIEZMANN, MESSI, SUAREZ? Evo kako bi sastav Barcelone mogao izgledati sljedeće sezone!

Sport Bild izvješćuje da su u Bayern pronašli alternativu, koja za razliku od Sanea izgleda realnija za realizaciju. Bild piše da je Bayern zainteresiran za napadača Barcelone Ousmane Dembelea, kojeg su željeli dovesti u vrijeme kada je igrao za francuski Rennes. Dembele je stara poznanica Bundeslige, jer je bio jedna od velikih zvijezda Bayernovog velikog suparnika Dortmunda prije odlaska u Barcelonu, ali u Barceloni se našao u poprilično nesigurnoj poziciji zbog navodne želje Barcelone da vrati brazilsku zvijezdu Neymara.

Dolazak Neymara moguć je samo ako Barcelona proda jednog od svojih bisera, a Dembele se nudi kao potencijalno rješenje, jer su u Barceloni uvjereni da s prodajom mogu zaraditi najmanje 100 milijuna eura. Dembele je odigrao 42 utakmice u prošloj sezoni i postigao 14 golova i upisao devet asistencija.

Najnovije vijesti

Vratar Liverpoola želi otići iz kluba, Redsi za njega traže 25...

0
Prije nekoliko dana nizozemski stručnjak Arne Slot službeno je preuzeo mjesto šefa stručnog stožera engleskog Liverpoola, no već su mu stigle prve loše vijesti....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!