NaslovnicaVijestiNavijači Bayerna neće biti sretni: Bayern i Valencia vode borbu za nogometaša...

Navijači Bayerna neće biti sretni: Bayern i Valencia vode borbu za nogometaša Ajaxa!

U Nizozemskoj, u riznici nogometnog znanja i talenta, ove sezone u fantastičnoj formi igra nogometaša koji je ranije u karijeri nastupao u Premier ligi, a sada ga Bayern i Valencia žele dovesti u svoje redovie iz ekipe Ajaxa.

Izvrsne igre u ekipi Ajaxa, gdje je jedan od glavnih igrača ove sezone, Dušana Tadića, koji se svojom voljom iz Premier Lige vratio u Eredivisie, stavile su na izložbu. Sjajnog srpskog reprezentativca u svojim redovimaa žele mnogi poznati europski klubovi.

Ono što je Jurgen Klopp rekao Solskajeru po završetku utkamice najbolje opisuje najveći engleski derbi! (VIDEO)

Među njima se također nalazi i Sevilla, koja prema španjolskim medijima, neće moći pobjediti konkurenciju u borbi za njegov potpis. Fnancijski mnogo jači klubovi nalaze se u igri. Među njima su Bayern München i također bogata Valencija. Niko Kovač je poručio Salihamidžiću kako bi Tadić bio dobro pojačanje za klub a s obzirom na to kakvi su apetiti ovog kluba, Tadić je ipak klasa ispod.

Navijači Bayerna zasigurno neće biti zadovoljni odlukom kluba ukoliko se odluče da ga dovedu jer su im potrebni mnogo bolji igrači ukoliko žele da se uključe u borbu za titulu u Ligi prvaka.

Tadić je ove sezone odigrao 37 utakmica, postigao je 24 gola i asistirao u čak 13 navrata.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!