NaslovnicaVijestiBayern Lewandowskom i Alabi zabranio igranje za reprezentaciju!

Bayern Lewandowskom i Alabi zabranio igranje za reprezentaciju!

Engleska se neće morati suočiti sa Robertom Lewandowskim kad za 11 dana budu igrali protiv Poljske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a Austrija će ostati bez Davida Alabe protiv Škotske.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo počinju sljedeći tjedan i teško je vrijeme za sve internacionalne timove sa različitim propisima COVID-19 u različitim zemljama.

Jurgen Klopp bio je prvi menadžer iz Premier lige koji je rekao da će zabraniti svojim igračima putovanje u zemlje što bi značilo da igrači bili u karanteni po 10 dana po povratku u Liverpool.

Ista vrsta propisa u Njemačkoj znači da Gareth Southgate neće morati pripremiti svoju momčad za utakmicu protiv Lewandowskog 31. ožujka.

Njemačka je navela UK kao mutacijsku zonu, što znači da bi igrači koji se vraćaju morali dva tjedna u karantenu, a sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić potvrdio da to znači da će zabraniti igračima te utakmice.

Alaba je u istom čamcu sa Austrijom, jer putuju u Škotsku na kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!