NaslovnicaVijestiBayern Munchen pronašao zamjenu za Roberta Lewandowskog!

Bayern Munchen pronašao zamjenu za Roberta Lewandowskog!

Mediji širom svijeta pišu o odlasku Roberta Lewandowskog iz Bayerna. Njegova sljedeća destinacija je kako se najčešće spominje je Barcelona. Njemački mediji su sada objavili kako su Bavarci pronašli zamjenu.

Radi se o 27-godišnjem napadaču Ajaxa Sebastienu Halleru. “Sebastien Haller ima sve što Bayern traži u napadaču, a i finansijski je pristupačan. Taj transfer mogu zamisliti,” izjavio je novinar Bilda Falk.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Haller je u Ajax stigoa iz West Hama prošle godine.

“Klub ga je platio 22 milijuna eura. Sada Nizozemci traže dvostruko više i transfer je izvediv,” kaže Falk za Hallera.

Sebastien Haller je ove sezone postigao 33 gola u 39 utakmica uz devet asistencija.

Sa 11 golova je bio najbolji strijelac Lige prvaka nakon grupne faze, a prije West Hama igroa je za Frankfurt, kojeg je tada vodio Niko Kovač, dok je još u karijeri igrao za Utrecht i Auxerre.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!