NaslovnicaVijestiBayern oštro poručio Barceloni: Ne primamo nikakve rate

Bayern oštro poručio Barceloni: Ne primamo nikakve rate

Kad se Barca zainteresirala za Lewandowskog, činilo se da će joj oko 30 milijuna eura biti dovoljno za kupnju igrača koji je ušao u posljednju godinu ugovora i koji će uskoro napuniti 34 godine.

Uostalom, Bayern je tako kupio tri godine mlađeg Manea od Liverpoola. Ali Bayern je odlučio “stisnuti” Barcelonu za Lewandowskog.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bavarci su već odbili dvije ponude Barce za Poljaka, a na treću, koja iznosi 40 milijuna eura, plus 5 milijuna kroz bonuse, još nisu poslali odgovor. Bayern ostaje pri svom stavu da neće pustiti Lewandowskog za manje od 50 milijuna eura.

Čak i po cijenu da ga idućeg ljeta izgube besplatno. I ne samo to, već su Bavarci Kataloncima poslali prilično oštru poruku bez puno respekta:

“Ne prihvatamo nikakve rate! Sav novac odmah jer kako vi poslujete, nećete ni postojati za dvije-tri godine.”

Igračev agent Pini Zahavi nazvao je Bayernovog direktora Hasana Salihamidžića i apelirao na klub da se urazumi jer je Barcina ponuda više nego poštena s obzirom na situaciju.

No, Zahavi u Münchenu nema baš neki ugled budući da je Davida Alabu besplatno odveo u Real Madrid, a Uli Hennes ga je opisao kao “pohlepnu piranu”. Bayern Zahavija krivi i za “slučaj Lewandowski”, jer je vršio pritisak na igrača da ne prihvati novi ugovor u Münchenu.

Pripreme njemačkog prvaka počinju 12. srpnja, a klub je poručio da Lewandowskog očekuje kao i sve ostale prvotimce.

Poljak trenutno ljetuje u Španjolskoj gdje se sastao s trenerom Barce Xavijem i čeka ishod pregovora. Spominje se i da je spreman štrajkati i ne pojaviti se na početku priprema.

U tom slučaju odmah mu slijedi novčana kazna u iznosu mjesečne plaće.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!