NaslovnicaVijestiBayern spreman otpustiti Tuchela ako izgubi od Arsenala, do kraja sezone ga...

Bayern spreman otpustiti Tuchela ako izgubi od Arsenala, do kraja sezone ga mijenja legendarni as

Prema izvještaju Minhenskog lista Abendzeitung, Bayern će smijeniti Thomasa Tuchela ako izgubi od Arsenala u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka. U tom slučaju, legendarni njemački napadač Miroslav Klose bi mogao biti pozvan da privremeno preuzme ulogu trenera do kraja sezone.

Nakon nedavnog poraza od Heidenheima rezultatom 3:2, situacija u Bayernu postaje sve više kritična. U posljednjih osam utakmica Bundeslige, Bayern je samo tri puta slavio, što znači da je izgubio svaku nadu za obranom naslova prvaka. Ovaj niz loših rezultata omogućio je Bayeru iz Leverkusena da stekne značajnu prednost od 16 bodova na vrhu tablice. Sada je Liga prvaka postala posljednja bitna stvar za Bayern u ovoj sezoni, s obzirom na njihovo ispadanje i iz Kupa Njemačke.

Bavarci će danas u Londonu odmjeriti snage s trenutno liderom Premier lige Arsenalom, a eventualni poraz značio bi da Tuchel neće ostati na mjestu glavnog trenera.

U takvom scenariju, Klose bi preuzeo ulogu privremenog trenera Bayerna do kraja sezone, uz podršku bivšeg dugogodišnjeg trenera Bayerna Hermanna Gerlanda kao pomoćnika. Klose je posljednji trenerski posao obavljao u austrijskom Altachu i od ožujka ove godine je slobodan. Ranije je radio kao pomoćni trener u Bayernu i za njemačku reprezentaciju.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!