NaslovnicaVijestiBayernov igrač zadržan na carini: Carinike maskirao u klovnove i optužio ih...

Bayernov igrač zadržan na carini: Carinike maskirao u klovnove i optužio ih za rasizam

Bayernov desni bek Bouna Sarr imao je dosta problema po dolasku u zračnu luku u Münchenu nakon vikend putovanja u Francusku. Senegalac je na svom Instagram storyju objavio ljutite fotografije carinika, a glave im je prekrio maskama klovnova.

“Sletiš u zračnu luku, čekaš svoju prtljagu s više od 200 putnika, a ti si taj na kojeg pošalju psa tragača kao da si diler. Onda ti kažu da je to jednostavna i rutinska kontrola. Ali, zbog moje reakcije i reakcija ostalih prisutnih putnika, od kojih su neki bili šokirani prizorom, radije vas izoluju u prostoriju koju niko ne može vidjeti i izmišljaju prekršaje samo da bi bolje opravdali da nisu pogriješili!”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Senegalac, koji će nakon operacije koljena dugo biti odsutan, optužio je carinike za rasizam: “Onda te drže dva sata dok ti oduzimaju dragocjenosti pod izlikom da se nisi dobro ponašao. I uvijek ću se pitati: “Kad ćemo se moći osjećati kao ravnopravni? Doista, ovo mora prestati”, napisao je Sarr.

Portparol carine Thomas Meister odbacio je optužbe za rasizam rekavši da se radilo o rutinskoj provjeri. Dodao je da stvari iznad 430 eura moraju biti registrirane, a Sarr je navodno posjedovao stvari mnogo veće vrijednosti.

Bouna Sarr je u Bayern stigao 2020. godine iz Marseillea u transferu vrijednom 8 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!