NaslovnicaVijestiBBC objavio: FIFA izbacuje Rusiju iz svih natjecanja. Na njihovo mjesto uskače...

BBC objavio: FIFA izbacuje Rusiju iz svih natjecanja. Na njihovo mjesto uskače prva sljedeća reprezentacija!

BBC je objavio da će FIFA izbaciti Rusiju iz svih nogometnih natjecanja što bi značilo da reprezentacija neće moći nastupati u doigravanjima za Svjetsko prvenstvo koje su se trebale igrati sljedećeg mjeseca.

Dodaju kako se FIFA odlučila na ovaj korak nakon što je Međunarodni olimpijski odbor predložio da se ruski i bjeloruski sportaši izbace iz svih međunarodnih natjecanja. Konačnu odluku će navodno donijeti danas.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rusi su trebali biti domaćini Poljskoj 24. ožujka, a pet dana kasnije pobjednik tog susreta bi igrao protiv pobjednika iz drugog duela između Švedske i Češke. Međutim, BBC tvri da će FIFA uskoro objaviti da izbacuje Rusiju iz svih svojih natjecanja, a isto se očekuje i od UEFA-e.

Podsjećamo da je Rusija u skupinama bila zajedno sa Hrvatskom, Slovenijom, Slovačkom, Maltom i Kiprom. U posljednjem kolu su na Poljudu izgubili od Hrvatske sa 1-0 i završiti na drugoj poziciji, što ih je odvelo u doigravanja.

Još uvijek nije poznato da li će FIFA popuniti mjesto sa drugom reprezentacijom nakon izbacivanja Rusije, ali se navodno razmatra da na njihovo mjesto uskoči prva sljedeća reprezentacija po rankingu drugoplasiranih reprezentacija. Navodi se kako bi to bila Turska.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!