NaslovnicaVijestiBelgijski mediji: Eden Hazard čeka poziv iz Madrida!

Belgijski mediji: Eden Hazard čeka poziv iz Madrida!

Belgijska zvijezda Eden Hazard odbio je dvije ponude za produljenje ugovora sa ekipom Chelseaja, a belgijski izvori kažu da igra igru ​​koja ima cilj preseljenje u njegov klub iz snova.

Eden Hazard već

Belgijska zvijezda Eden Hazard više puta je naglasio svoje zadovoljstvo životom u Londonu, pa čak i hipotetički ne isključuje mogućnost završetka karijere u redovima Chelsea no on vodi drugu igru ​​u pozadini i nastoji dati sve od sebe kako bi privukao interes iz Madrida, koji se ozbiljno zainteresirao za njega nakon završetka prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva.

Utjecajni belgijski novinar i dobar poznavatelj situacije u Hazardovom “klanu” Kristof Terreur otkrio je u talk showu na Skyu da je Hazard već odbio dvije ponude za produljenje ugovora.

SOLSKJAER POSLAO SKAUTE: United sprema ponudu za jednog od najvećih nizozemskih talenata!

“Odbio je dvije ponude Chelsea i rekako je da trenutno ne želi potpisati ništa, što znači da čeka nekoga i da taj neko može biti samo Real Madrid. Real Madrid je zainteresiran za njega, ali u posljednje vrijeme ne rade ništa povodom tog pitanja. Nema dogovora s Edenom, nemaju nikakav dogovor s Chelseajom, i zapravo, za razliku od prošlog ljeta, sa Chelseajom nisu razgovarali o mogućnosti transfera “, rekao je Terreur.

U prošlosti je francuski div Paris Saint Germain bio ozbiljno zainteresiran za Hazarda, ali on nije zainteresiran za povratak u Francusku.

“To je vrlo jednostavna stvar za njega, hoće li ostati u Chelseaju ili će se preseliti u Real Madrid, jer o PSG-u ne razmišlja”, rekao je. “Ako se ikad vrati u Francusku, igrat će samo za Lille “, rekao je Terreur.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!