NaslovnicaVijestiBenatia otkrio razlog i šokirao: "U Katar nisam otišao zbog novca, nego..."

Benatia otkrio razlog i šokirao: “U Katar nisam otišao zbog novca, nego…”

Zašto otići iz kluba koji je prvak Serie A, koji će biti prvak Serie A, u klubu gdje imaš za saigrača Cristiana Ronalda te u klubu sa kojim imaš realne šanse doći do titule prvaka Evrope? Medi Benatia vjeruje da vas može uvjeriti svojim argumentima zbog čega je napustio Juve.

medhi benatia

Bivši branič Juventusa Medhi Benati nedavno je napustio talijanskog prvaka Juventusa i potpisao ugovor s katarskim klubom Al-Duhailom. To je, naravno, klasičan manevar igrača koji je izveo “bijeg” iz jedne od najjačih europskih liga u svrhu zarađivanja bogatstva u arapskom svijetu. No, Benatia tvrdi da u njegovom slučaju novac nije prioritet.

ODREDILI CIJENU: Čelnici Chelseaja traže 120 miliona za jednu od najvećih zvijezda!

“Mislim da bi ljudi trebali poštivati ​​moju odluku, jer se to radi zbog obitelji, želim da moja djeca odrastu u islamskom okruženju. Izabrao sam Katar jer tu ima mnogo igrača iz Maroka. Al-Duhail je za mene i moju obitelj najbolja opcija. Osvajao sam trofeje, igrao sam za velike klubove, bio na vrhuncu, ali sada imam druge ciljeve, želim osvojiti Azijsku Ligu prvaka” rekao je Benatia, ali pitanje je je li uspio ikoga uvjeriti svojim argumentima?!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!