NaslovnicaVijestiBernardo Silva i Dani Olmo u svojim novim ugovorima imaju posebnu klauzulu...

Bernardo Silva i Dani Olmo u svojim novim ugovorima imaju posebnu klauzulu koju nitko drugi nema

Bernardo Silva i Dani Olmo imaju jedinstvenu “Barceloninu klauzulu” u svojim ugovorima s Manchester Cityjem i RB Leipzigom, prenose strani mediji.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Portugalac je 2017. godine potpisao za Građane i postao jedan od najvažnijih nogometaša u momčadi Pepa Guardiole, a s klubom s Etihada osvojio je pet naslova Premier lige i Ligu prvaka. Njegove vrhunske igre nisu prošle nezapaženo, pa se tako pisalo da je za njegove usluge ovog ljeta zainteresirana Barcelona, ​​a 90min.com prenosi kako je Portugalac Cityju poručio da želi napustiti klub. Odgovor Cityja bio je da može, ali za 75 milijuna funti.

Guardiola je želio zadržati portugalskog reprezentativca, ali Barcelona, ​​koja je bila suočena s ozbiljnim financijskim problemima, nije mogla ponuditi dovoljno sredstava, pa je igrač odlučio ostati u Manchesteru.

U međuvremenu, Barcelona je gajila nadu da će uspjeti dovesti Danija Olma kao slobodnog igrača, s obzirom na to da mu je ugovor s RB Leipzigom isticao u ljeto sljedeće godine.

Ipak, odlučio je produžiti vjernost njemačkoj momčadi, a sadašnji mu ugovor istječe tek u ljeto 2027. godine, no još uvijek postoji mogućnost da obojica sljedećeg ljeta prijeđu u Barcelonu za “razumnu” svotu.

Prema Mundo Deportivu, Olmo je u ugovor ubacio “Barceloninu klauzulu” prema kojoj otkupna klauzula od 60 milijuna eura vrijedi samo za Barcelonu, a isto vrijedi i za Bernarda Silvu, kojeg će Katalonci moći dobiti za identičan iznos sljedećeg ljeta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!