NaslovnicaVijesti"Bilder" iz Wolvesa ima priliku okrenuti život za 360 stepeni: Dobio nevjerovatnu...

“Bilder” iz Wolvesa ima priliku okrenuti život za 360 stepeni: Dobio nevjerovatnu ponudu za nastavak karijere!

Suigrač Adam Traore otkrio je da “bilder”, koji se ističe svojim atipičnim stasom, dobio ozbiljne ponude iz svijeta američkog nogometa, te u budućnosti nije isključena mogućnost da se okuša i u ovom sportu.

Igrač ekipe Wolvesa, Adama Traore sjajan je krilni igrač koji ove sezone pokazuje vrlo dobre performanse, ali mnogi ljudi na prvi pogled ne primjete njegove nogometne vještine, nego im oko zapadne za njegovu mišićnu postavu, što je rijetko i krajnje neobično za nogomet. Traore je ponosan na svoje mišiće i uživa u pažnji koju dobiva kao “nogometni bodybuilder”, a njegov klupski kolega Romain Saiss otkrio je da su glasine o njegovom stasu i brzini došle čak i do NFL klubova.

TIM KOJI ĆE DOMINIRATI NOGOMETOM: Ovako će izgledati početnih 11 Real Madrida za nekoliko godina!

“Sjećam se da sam mu rekao da je rođen za američki nogomet. Mirno je odgovorio da su ga već kontaktirali klubovi iz NFL-a u vrijeme dok je igrao za Barcelonu” rekao je Saiss ovu zanimljivu anegdotu.

Vidjeli smo kako vrhunski sportaš (Usain Bolt) igra nogomet, ali kako bi mogao proći “evropski” nogometaš u američkom nogometu?! Da li je to budućnost sličnih sportova? Prelazak iz sporta u sport više se ne čini tako nerealnim.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!