NaslovnicaVijestiBivša zvijezda Manchester Cityja David Silva novčano kažnjen nakon što je priznao...

Bivša zvijezda Manchester Cityja David Silva novčano kažnjen nakon što je priznao da je napao žensku osobu

Legendarni veznjak španjolske reprezentacije i Manchester Cityja David Silva kažnjen je zbog napada na žensku osobu na Kanarskim otocima tijekom karnevala u lipnju ove godine.

Nogometaš Real Sociedada morat će platiti kaznu od 1080 eura, zbog napada u kojem je žena zadobila ozljede vrata i ruke te ogrebotine na ruci i koljenu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Osim Silve, u incident su se uključili i njegov brat te još jedna osoba, a španjolski mediji javljaju da u sukobu nije korišteno hladno oružje, iako je bilo prijetnji nožem. Žrtvi je bila potrebna liječnička pomoć bez naknadnog medicinskog tretmana.

Ovaj slučaj nije došao do španjolskog suda jer su svi optuženi priznali dio krivnje, a na kraju se sve svelo na novčanu kaznu za bivšeg nogometaša Manchester Cityja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!