NaslovnicaVijestiBivša zvijezda Manchester Uniteda Luis Nani se vratio u europski nogomet!

Bivša zvijezda Manchester Uniteda Luis Nani se vratio u europski nogomet!

Luis Nani se iznenađujuće vratio u europski nogomet nakon dvogodišnjeg angažmana sa Orlando Cityjem iz MLS-a. Ovaj 35-godišnji krilni napadač, koji je nezaboravno osvojio Ligu prvaka, FA kup i Premier ligu tijekom trofejnog osmogodišnjeg perioda u Manchester Unitedu, proveo je tri sezone u MLS-u, zabivši 28 golova i 23 asistencije u 77 nastupa.

Nakon što je napustio Old Trafford na ljeto 2015. godine nastavio je uživati u Fenerbahceu, Valenciji i Sportingu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada će portugalski reprezentativac krenuti na novi put sa Veneziom koja se bori u Seriji A nakon što je napustio Orlando City.

Nani je sklopio 18-mjesečni ugovor s talijanskom ekipom, koja se trenutno nalazi jedno mjesto iznad zone ispadanja u Seriji A sa 17 bodova osvojenih u 20 utakmica. Iskusni krilni igrač ostat će igrač Venezije do kraja 2022/23 sezone.

“Zaista sam sretan što sam potpisao za Veneziju”, rekao je na svojoj službenoj Instagram stranici. “Divno je biti dio ovog impresivnog projekta u tako lijepom gradu.”

“Vrijeme je da se bacimo na posao i damo 100% za momčad i sve navijače. Andiamo!”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!