NaslovnicaVijestiBivši igrač Barcelone i Atletico Madrida započinje trenersku karijeru u 36. godini

Bivši igrač Barcelone i Atletico Madrida započinje trenersku karijeru u 36. godini

Arda Turan, bivši turski nogometaš, preuzeo je klub Eyupspor u svojoj domovini i započeo svoju trenersku karijeru. Turan će voditi klub narednih 18 mjeseci s ciljem da ih prvi put u povijesti dovede do najvišeg ranga turskog nogometa.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tri kola prije kraja prvenstva, Eyupspor se nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s 57 bodova, a drugoplasirani Rizespor ima isti broj bodova s jednom utakmicom više. Prva dva mjesta direktno vode u viši rang turskog nogometa, dok će klub koji zauzme treću poziciju igrati doigravanje za plasman.

Turan je svoju igračku karijeru završio u rujnu prošle godine igrajući za Galatasaray, klub u kojem je započeo svoju karijeru. Prije toga, dugi niz godina igrao je u španjolskim klubovima – od 2011. do 2015. igrao je za Atletico Madrid, a od 2015. do 2020. igrao je za Barcelonu, s tim da je drugu polovicu tog perioda proveo na posudbi u Basaksehiru. Turan se može pohvaliti s 100 nastupa za tursku reprezentaciju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!