NaslovnicaVijestiBivši igrač Liverpoola i PSG-a se potukao sa trenerom i napustio klub

Bivši igrač Liverpoola i PSG-a se potukao sa trenerom i napustio klub

Montpellier više ne računa na usluge Mamadoua Sakhoa (33). Francuski branič je napustio klub nakon sukoba s trenerom Michelom Der Zakarianom (60). Prema izvješću L’Equipea, do fizičkog sukoba je došlo na treningu prošlog tjedna. Der Zakarian nije dosudio prekršaj nad Sakhoom, što je dovelo do bijesa igrača i njegovog odlaska s terena.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Armenac je jasno stao na svoje, rekavši Sakhou da neće biti onaj koji će odlučivati o njegovom treniranju. Sakho je odgovorio ističući kako se pridržavao pravila unatoč minimalnom vremenu provedenom na terenu tijekom te sezone. Francuski igrač sudjelovao je u samo šest minuta tijekom devet odigranih utakmica.

Prema navodima, De Zakarian je nazvao Sakhoa plačljivcem, što je izazvalo neslaganje između njih. To je dovelo do fizičkog sukoba u kojem je Sakho uhvatio trenera za ovratnik, što ih je obojicu odvelo na pod svlačionice. Tijekom sukoba, Der Zakarianova ogrlica navodno je pukla, dodatno pogoršavajući situaciju.

Der Zakarian je za L’Equipe odbio davati izjave o incidentu. S druge strane, Sakho je naglasio da nije odgovoran za incident te istaknuo da je to bio razlog njegovog prijevremenog raskida ugovora s Montpellierom. Sakho je bio u klubu od studenog 2021., a njegov ugovor je trebao isteći na kraju sezone. Prema podacima Transfermarkta, ukupno je odigrao 49 utakmica, postigao jedan gol i upisao jednu asistenciju.

Sakho sada ima status slobodnog igrača. Počeo je svoju karijeru u PSG-u te je bio član Liverpoola i Crystal Palacea. Odigrao je najviše utakmica (201) za pariški klub, gdje je osvojio četiri trofeja. Također, upisao je 29 nastupa i postigao dva gola za francusku reprezentaciju, a posljednji put je za nju zaigrao 2018. godine u prijateljskoj utakmici protiv Urugvaja (1:0).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!