NaslovnicaVijestiBivši igrač Liverpoola se želi baviti boksom: "Volio bih se boriti protiv...

Bivši igrač Liverpoola se želi baviti boksom: “Volio bih se boriti protiv poznate osobe”

Bivši igrač Liverpoola Dirk Kuyt trenutno radi kao stručni komentator, no u razgovoru sa medijima rekao je kako se želi okušati u boksu.

“Kao bivši nogometaš, znam što znači biti na stadionu. Prošle su četiri godine otkako sam otišao u mirovinu. Nedostaju mi napetost i borba,” izjavio je Dirk Kuyt.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Bavio sam se tenisom i fitnesom, ali ring je za mene novost. Volio bi se boriti protiv poznate osobe. Od sada ću se vrijedno trenirati,” dodao je Kuyt.

Njegov debi u boksu bi se trebao održati nakon što ga je prvak u kickboxu Nizozemac Rico Verhoeven pozvao u ring.

Verhoeven će na kraju godine organizirati borbu u kojoj će sudjelovati i drugi poznati gosti.

Dirk Kuyt je za nizozemsku reprezentaciju odigrao 104 nastupa u kojima je postigao 24 gola.

U engleskoj Premier ligi je odigrao 208 utakmica u kojima je postigao 51 gol, dk je u nizozemskom prvenstvu u 324 utakmice postigao 153 gola.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!