NaslovnicaVijestiBivši kapetan Real Madrida: Benzema je izdao svoj klub

Bivši kapetan Real Madrida: Benzema je izdao svoj klub

Bivši kapetan Real Madrida Guti kritizirao je Karima Benzemu što je propustio nekoliko posljednjih utakmica kraljevskog kluba kako ne bi riskirao ozljedu zbog nastupa za Francusku na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Benzema je zbog ozljede butnog mišića desne noge propustio utakmice protiv Girone, Seville i Rayo Vallecana, a njegova je momčad poražena na gostovanju u 13. kolu španjolske La Lige i to im je prvi poraz ove sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Guti je rekao da ne razumije Benzemu, te dodao da je izdao svoj klub.

“Messi igra za PSG, Lewandowski za Barcelonu, a tu su i mnogi drugi nogometaši koji brane boje svog kluba. Prije Svjetskog prvenstva morate prihvatiti rizik od ozljede. Ne možete izdati svoj klub. Svi u Real Madridu su znali da bi se Benzema mogao ozlijediti, pa ne razumijem zašto nije dovedena zamjena za njega”, rekao je Guti.

Benzema je siguran putnik u Katar te će se naći na popisu francuskog izbornika Didiera Deschampsa kojeg će nakon Svjetskog prvenstva zamijeniti Zinedine Zidane.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!