NaslovnicaVijestiBivši napadač se vraća u Barcelonu? Spreman je igrati za minimalnu plaću

Bivši napadač se vraća u Barcelonu? Spreman je igrati za minimalnu plaću

Španjolski mediji objavili su vijest da tijekom ljetnog prijelaznog roka Barcelona planira dovesti napadača bez odštete. Riječ je o Pierre-Emericku Aubameyangu koji je na Camp Nou stigao u siječnju 2022. u jeku velike financijske krize koja je potresla katalonski klub nakon odlaska Lionela Messija.

Gabonac je u katalonski klub stigao nakon što je raskinuo ugovor s Arsenalom, a u rujnu je za 12 milijuna eura odštete napustio Camp Nou i potpisao za Chelsea.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Aubameyang je ponovno spreman vratiti se u Barcelonu jer trener Chelseaja Graham Potter uopće ne računa na njega i postao je suvišan u londonskoj momčadi. Katalonski klub vidi ovu situaciju kao priliku da dovedu Aubameyanga natrag u svoje redove.

Kada je Aubameyang stigao u Barcelonu, pristao je igrati za milijun eura godišnje. Iako je u Arsenalu zarađivao preko 20 milijuna eura godišnje, on je dokazao da mu je igranje na terenu bilo važnije od financijskih primanja na Camp Nou.

Opet je pokazao da mu novac nije prioritet jer je spreman igrati za minimalnu plaću kako bi se vratio u Barcelonu. Njegova avantura u Chelseaju nije bila baš uspješna jer nema redovitu minutažu, a nema ni naznaka da će se ta situacija uskoro promijeniti.

Aubameyang je ove sezone, gledajući sva natjecanja, odigrao 18 utakmica u dresu Chelseaja i postigao tri gola, uz jednu asistenciju.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!