NaslovnicaVijestiBivši nogometaš Barcelone se nudi upravi kluba: Želim da treniram ekipu kojoj...

Bivši nogometaš Barcelone se nudi upravi kluba: Želim da treniram ekipu kojoj poznajem većinu nogometaša!

Nakon još jednog kiksa Barcelone, pozivi na smjenu aktualnog trenera Ernesta Valverdea postali su još glasniji, a sada se legendarni član katalonskog giganta uključio u borbu za njegovog nasljednika.

Xavi je u dresu Barcelone igrao dugi niz godina, a nakon što je klub sa njim prekinuo suradnju, u Kataru je pronašao novi izazov. Isprva je bio jedan od najboljih veznjaka svih vremena koji je igrao za Al-Sadd, a onda je zauzeo mjesto trenera i impresionirao. Ove godine je slavio je u sve tri utakmice domaće lige do sada, a njegov tim prosječno postiže više od četiri gola po utakmici.

Novi veliki transfer: Real Madrid plete mrežu oko nove nemoguće mete!

U prošlosti nikada nije krio da se želi jednog dana vratiti na Camp Nou, što je još jednom potvrdio u svom posljednjem intervjuu katalonskom listu Ara.

“Ne znam hoću li odavde otići  na Camp Nou, ali ne bi mi bilo teško voditi bivše suigrače. Znam Lionela Messija, Luisa Suareza, Busqueta, Jordija Alboa, Piquea, Sergija Roberta i druge. Znam kako razmišljaju, treniraju znam kada su tužni ili ljuti. Kao trener, volio bih da treniram pet, osam ili deset igrača koje poznajem od prije “, rekao je, između ostalog, Xavi te tako jasno dao do znanja da želi zamijeniti španjolskog stratega Valverdea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!