NaslovnicaVijestiNovi veliki transfer: Real Madrid plete mrežu oko nove nemoguće mete!

Novi veliki transfer: Real Madrid plete mrežu oko nove nemoguće mete!

The Athletic izvještava da je Real Madrid već počeo graditi mrežu oko igrača u kojem isto kao i u Kylian Mbappeu vide buduću svjetsku nogometnu superzvijezdu.

Eden Hazard predložio

Španjolski div Real Madrid uvijek je otvorenih očiju kada je u pitanju potencijalna kupovina superzvijezda ili igrača koji imaju potencijal probiti se među najbolje na svijetu. Nije tajna da je dugoročna meta Kraljevskog kluba sjajni francuski napadač Kylian Mbappe, koji je jedan od najboljih napadača na svijetu unatoč svojim godinama, a utjecajni internetski portal The Athletic tvrdi da je napadač Manchester Citya Raheem Sterling iduća meta Galaktikosa.

POLA EUROPE SE BORI ZA ZVIJEZDU IZ BUNDESLIGE: Manchester City, Liverpool, United i Dortmund spremni platiti 90 milijuna funti!

Kupnja igrača Manchester Cityja čini se nemogućom misijom, što je bilo prilično evidentno već ovo ljeto, kada minhenski klub Bayern nije mogao uvjeriti bogate Građane da se odreknu Leroyja Sanea, koji, naravno, ne igra tako važnu ulogu u momčadi kao Sterling.

Athletic tvrdi da se očekuje da će direktor madridskog Real Madrida Jose Angel Sanchez Sterlinga pozvati “informativne razgovore” usmjerene na izgradnju obveznice i okolnosti za mogući transfer u sljedećem ljetnom roku. Spomenuti mediji tvrde da je Sterling zainteresiran za prelazak u španjolski klub, no naravno da je suvišno dodati da samo želja nogometaša ne igra apsolutno nikakvu ulogu u transferu.

Manchester City se sigurno ne bi lako odrekao svoje zvijezde, a neki otočki mediji tvrde da je klub čak pripremio i novi ugovor za bivšeg člana Liverpoola, što bi konačno ugušilo svaku šansu za njegov odlazak u drugi klub.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!