NaslovnicaVijestiBivši trener Real Madrida preuzeo West Ham

Bivši trener Real Madrida preuzeo West Ham

West Ham United, klub iz engleske prve lige, najavio je imenovanje bivšeg španjolskog izbornika i bivšeg trenera Real Madrida, Juliena Lopeteguija, kao svog novog glavnog trenera. “Kao trener, uvijek težim napretku i ostvarivanju viših ciljeva. Potičem i unapređujem igrače i momčad te uživam u natjecateljskom duhu, jer je nogomet upravo to – natjecanje”, izjavio je Lopetegui, koji će se službeno pridružiti West Hamu 1. srpnja.

Za ovog 57-godišnjeg trenera, ovo će biti drugi put da vodi klub u Premier ligi, nakon što je prethodno vodio Wolverhampton Wandererse od studenog 2022. do kolovoza 2023. Prije nego što je preuzeo Wolverhampton, bio je trener Seville (2019.-2022.), s kojom je nastupao u Ligi prvaka i osvojio Europsku ligu 2019./20.

Prije ovog angažmana, Lopetegui je bio glavni trener Real Madrida (2018.-2019.), a prije toga je proveo dvije godine kao izbornik španjolske reprezentacije. Lopetegui će preuzeti upravljanje West Hamom prije njihove predsezonske turneje u SAD-u, gdje će se u prvoj utakmici suočiti sa svojim bivšim klubom, Wolvesima, a zatim s londonskim rivalom Crystal Palaceom.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!