NaslovnicaVijestiBivši trener Real Madrida preuzeo West Ham

Bivši trener Real Madrida preuzeo West Ham

West Ham United, klub iz engleske prve lige, najavio je imenovanje bivšeg španjolskog izbornika i bivšeg trenera Real Madrida, Juliena Lopeteguija, kao svog novog glavnog trenera. “Kao trener, uvijek težim napretku i ostvarivanju viših ciljeva. Potičem i unapređujem igrače i momčad te uživam u natjecateljskom duhu, jer je nogomet upravo to – natjecanje”, izjavio je Lopetegui, koji će se službeno pridružiti West Hamu 1. srpnja.

Za ovog 57-godišnjeg trenera, ovo će biti drugi put da vodi klub u Premier ligi, nakon što je prethodno vodio Wolverhampton Wandererse od studenog 2022. do kolovoza 2023. Prije nego što je preuzeo Wolverhampton, bio je trener Seville (2019.-2022.), s kojom je nastupao u Ligi prvaka i osvojio Europsku ligu 2019./20.

Prije ovog angažmana, Lopetegui je bio glavni trener Real Madrida (2018.-2019.), a prije toga je proveo dvije godine kao izbornik španjolske reprezentacije. Lopetegui će preuzeti upravljanje West Hamom prije njihove predsezonske turneje u SAD-u, gdje će se u prvoj utakmici suočiti sa svojim bivšim klubom, Wolvesima, a zatim s londonskim rivalom Crystal Palaceom.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!