NaslovnicaVijestiBizaran otkaz: Izbornik otpušten zbog tvrdnji o neuhranjenosti igrača!

Bizaran otkaz: Izbornik otpušten zbog tvrdnji o neuhranjenosti igrača!

Izbornik otpušten zbog tvrdnji o neuhranjenosti svojih igračica?! Zvuči bizarno, ali i to je moguće, pogotovo u zemlji koja se suočava sa velikom krizom i siromaštvom, tako da je i nogomet pogođen istom.

izbornik otpušten

Izbornik mlade ženske reprezentacije Venecuele Kenneth Zseremeta otpušten je danas, navodno zbog toga što je tvrdio da su njegove nogometašice neuhranjene.

Nogometne vlasti Venecuele su odbacile njegove tvrdnje, uz riječi da je ekipa igračica do 20 godina u velikoj mjeri bila izolovana od prehrambene krize i da je imala pet obroka dnevno tokom priprema za takmičenja.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Izbornik mlade ženske reprezentacije Venecuele Kenneth Zseremeta otpušten je danas, navodno zbog toga što je tvrdio da su njegove nogometašice neuhranjene.

Nogometni savez Venecuele zvanično je objavio da je Zseremeta otpušten zbog loših rezultata tima koji je vodio, uprkos tome što je reprezentacija završila na trećem mjestu na turniru pet ekipa Bolivarskih igara ovog meseca u Kolumbiji.

Transfer glasine: Arsenal dovodi pojačanje iz Italije, United i City zainteresovani za defanzivca Seville, David Luiz pravi transfer karijere

Najplaćeniji nogometaš na svijetu ostaje bez ugovora zbog loših igara?!

“Racija” u Realu: Pored Modrića, još jedan nogometaš utajio porez!

Kako je prenijela agencija AP, Zseremeta, koji je rođen u Panami, pohvalio je svoje nogometašice zbog rezultata na terenu, posebno zbog toga što je hrana generalno u Venecueli, kako je opisao, izuzetno loša.

“Kada su mi dali rezultate testova koji su mi pokazali neuhranjenost, počeo sam da se tresem”, rekao je tada Zseremeta.

Njegovi komentari su uznemirili mnoge Venecuelance, čija je zemlja pogođena krizom, odnosno nedostatkom hrane i lijekova.

[su_cashout]

Nogometne vlasti Venecuele su odbacile njegove tvrdnje, uz riječi da je ekipa igračica do 20 godina u velikoj mjeri bila izolovana od prehrambene krize i da je imala pet obroka dnevno tokom priprema za natjecanja.

List Nacional je objavio liječnički izveštaj da je najmanje sedam igračica bilo neuhranjeno.

Zseremeta je 2015. vodio žensku reprezentaciju Venecuele do drugog mjesta na prvenstvu Južne Amerike za nogometašice do 20 godina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.
.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!