NaslovnicaVijestiIgrač Barcelone se oprostio od kluba na Instagramu nakon što je pristao...

Igrač Barcelone se oprostio od kluba na Instagramu nakon što je pristao na transfer u Manchester United!

Mladi igrač Barcelone Marc Jurado je navodno spreman napustiti klub zbog transfera u Manchester United, nakon što je najavio svoj odlazak na Instagramu.

Igrač Barcelone

16-godišnjak izgleda kao veliki talenat, ali se u emotivnoj poruci na društvenim mrežama oprostio od Barcelone.

Prema Metro-u, Jurado je već dogovorio prelazak u Manchester United početkom ove godine, a sada će se taj transfer na Old Trafford napokon ostvariti.

Jurado ne spominje Crvene đavole u svojoj oproštajnoj izjavi, koju možete vidjeti ispod.

Prevedeno na naš jezik, Juradova poruka glasi: “Nikada nije lako napustiti tim koji vam je dao sve. Barcelona je moj drugi dom, moja druga obitelj, u kojoj sam se razvio kao igrač i kao osoba.”

“Danas je vrijeme da se pozdravim, ali ne prije nego što izrazim zahvalnost svakom od ljudi koji su mi pomogli otkako sam započeo nogomet 2011. godine.”

“Imao sam sreću da svoju strast dijelim sa fantastičnom generacijom, sa kojom ću uvijek biti povezan.”

“Počeli smo kao dječaci koji su samo htjeli trčati za loptom i pozdravljam se, devet godina kasnije, nazivajući ih prijatelima. Jedinom mi znamo neizmjernu sreću koju smo imali sa svim trenerima koji su nas razvili i pomogli da ispunimo svoje snove.”

“Svaka faza ima početak i kraj. Moja, koja se mnogo odrazila na moju obitelj, je došla. Ostavljam iza sebe nezaboravne uspomene koje će zauvijek ostati uz mene.”

Izvještaj Metroa sugerira da je dogovor sklopljen, pa navijači možda mogu očekivati službenu najavu uskoro.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!